For oss er matproduksjon eit handverk forma av vår kultur, geografi og historie.

Den gode historia og den opprinnelege smaken.

geitebrie.jpg

Geitebrien frå Valbjør Gard vert lansert på nytt!
Frå veke 48 kjem osten i fast vekt på 150 gram. Osten er å få kjøpt over heile landet og Gudbrandsdalsmat er distributør❣️
Konkurranse:
Send inn eit forslag til eit kort, enkelt og beskrivende namn på osten til
konkurranse@valbjoer.no eller
sjå Valbjør Gard si Facebook-side.

KOKKEKAMP/ELEVBEDRIFTSMESSE
Det er niendeklassingane i i seks kommunane i Nord-Gudbrandsdalen Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja som tevlar i kokkekampen.
Datoen er satt til 28.april 2020! Vi gler oss!

Øyens Hjemmebakeri er attende
som produsent hjå Gudbrandsdalsmat.
Nå kan vi tilby fettbrød og flattbrød til spesialbutikkar og til serveringplassar.


Ynskj Heidal Ysteri velkomen som produsent i Gudbrandsdalsmat!

Ysteriet ligg i fjellbygda Heidal øvst i Gudbrandsdalen ved porten til Jotunheimen. I uminnelege tider har det vorte kinna smør og laga ost her. Heidal ysteri såg dagens ljos i 1999.
Her vert den orginale Heidalsosten produsert, både som formost og glatt.
Vi er stolte over å kunne samarbeide med Heidal ysteri og kan nå tilby ost til butikk og servering.

 

Produktark frå produsentar

 

Veit du at vi har flotte produktark?
Her kan du lese om produkt og produsent.
Gudbrandsdalsmat ynskjer å fortelje historia bak maten.


Produktark frå Mogard gardsmat vart nyleg klart.


Klikk på biletet og ta ein titt!
 

Ring: 975 68 805

Gudbrandsdalsmat SA

Selsvegen 133
2670 Otta
Norge
(+47) 975 68 805
post@gudbrandsdalsmat.no

Ansatte

Anette Svastuen - dagleg leiar
Ingrid Vorkinn - sal / reknskap
Ingvild Brandlistuen - sal / lager
Anita Tofte - lager

Sosiale medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015 Gudbrandsdalsmat SA.