top of page

Gudbrandsdalsmat vil spre matglede og kunnskap

om verdifulle, smaksrike og berekraftige tradisjonar.

Kokkekamp
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kokkekamp

kokkekamp_original.jpg

Det er niendeklassingane i dei seks kommunane i Nord-Gudbrandsdalen Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja som tevlar i kokkekampen.

Målet er auka kunnskap om lokalprodusert mat, rekruttering til matfaglege utdanningar, bevissheit om lokalt landbruk og reiseliv hjå elevane, drive omdømmebygging av Nord-Gudbrandsdalen og for å styrkje mat og helsefaget.
Opplæringskontoret Brimi-Kjøken og Regionrådet i Nord-Gudbrandsdalen er støttespelare.

Ynskjer du meir informasjon om prosjektet ta kontakt. Arrangert for fjerde gong våren 2017.
Les meir på vår heimeside www.kokkekamp.net eller Kokkekamp på Facebook.

MATHEFTE

Mathefte

Produktak

Produktark

Varmrøkt sik
Grava sik
Geite brie
Rektor fra Hubertus
Pedell fra Hubertus
Karbonade fra Mogard
Kjøttkake fra Mogard
Morr fra Mogard
hubertus_rektor
honningen
jalbukk
moe_gard
Spekepølse frå Valbjør
Aukrust spekepølse
Aukrust grønnsaker og urter
Krydder frå Aukrust
Moltesyltetøy
Blåbærsyltetøy
Tytingsyltetøy
Pinnekjøtt fra Bjorli
Bjorlimorr
Dovre Wit
Raudøl
Jålbukk
Julbukk
Hafeill
Grøftøl
Matgåver

Matgåver

Konferansegåver

 

Har bedrifta di behov for gåver?

Gudbrandsdalsmat kan tilby for eksempel konferansegåver, gåver til forelesarar og jubileumsgåver.

I gåvene finn de kvalitetsprodukt frå Gudbrandsdalsmat sine produsentar. Vi sett saman ulike størrelser etter behov, og vareutvalet vil variere gjennom året. Ta derfor kontakt for tilbud.

Ring: 975 68 805

bottom of page