Gudbrandsdalsmat vil spre matglede og kunnskap

om verdifulle, smaksrike og berekraftige tradisjonar.

 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kokkekamp

kokkekamp_original.jpg

Det er niendeklassingane i dei seks kommunane i Nord-Gudbrandsdalen Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja som tevlar i kokkekampen.

Målet er auka kunnskap om lokalprodusert mat, rekruttering til matfaglege utdanningar, bevissheit om lokalt landbruk og reiseliv hjå elevane, drive omdømmebygging av Nord-Gudbrandsdalen og for å styrkje mat og helsefaget.
Opplæringskontoret Brimi-Kjøken og Regionrådet i Nord-Gudbrandsdalen er støttespelare.

Ynskjer du meir informasjon om prosjektet ta kontakt. Arrangert for fjerde gong våren 2017.
Les meir på vår heimeside www.kokkekamp.net eller Kokkekamp på Facebook.

 

Mathefte

 

Produktark

 

Matgåver

Konferansegåver

 

Har bedrifta di behov for gåver?

Gudbrandsdalsmat kan tilby for eksempel konferansegåver, gåver til forelesarar og jubileumsgåver.

I gåvene finn de kvalitetsprodukt frå Gudbrandsdalsmat sine produsentar. Vi sett saman ulike størrelser etter behov, og vareutvalet vil variere gjennom året. Ta derfor kontakt for tilbud.

Ring: 975 68 805

Gudbrandsdalsmat SA

Selsvegen 133
2670 Otta
Norge
(+47) 975 68 805
post@gudbrandsdalsmat.no

Ansatte

Anette Svastuen - dagleg leiar
Ingrid Vorkinn - sal / reknskap
Ingvild Brandlistuen - sal / lager
Anita Tofte - lager

Sosiale medier

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015 Gudbrandsdalsmat SA.