Vi gjer det enkelt for deg å handle lokalmat frå Gudbrandsdalen
Ingvild Brandlistuen
Sal - Lager
Tlf: 992 77 434
Anita Tofte
Lager
Tlf: 951 81 926
Om Gudbrandsdalsmat
Gudbrandsdalsmat SA er eit andelslag med matprodusentar i Gudbrandsdalen. Andelslaget si oppgåve er å drive sal og distribusjon av produkt frå produsentane til butikk og servering. Hovudsalsområdet vårt er Gudbrandsdalen med Lillehammer, men vi sel og distribuerer varer til heile Noreg!
Med eitt kontaktpunkt, ein ordre og ei levering formidlar vi mangfaldet av varer som våre medlemar produserer.
Vi distribuerer varer via Tine. Bestill innan måndag og få varer levert torsdag/fredag same veke.
Kva er eit SA (samvirkeføretak)?
Eit samvirkeføretak er ei samanslutning med hovudformål å fremje medlemane sine økonomiske interesser ved at desse deltek i føretaket enten som forbrukar, leverandør eller på liknande måte. Avkastninga vert stort verande i føretaket eller fordelt mellom medlemane på bakgrunn av deira omsetting i føretaket. Ingen av medlemane har personleg ansvar for føretakets avtaler.
Korleis bli medlem?
Desse kvalitetskriteria er satt for at matprodukt skal bli distribuert og markedsført gjennom Gudbrandsdalsmat SA:
- Produkta er produsert i området frå Lillehammer i sør , Skjåk i vest og Lesja i nord
- Produkta har forankring i lokalt natur- og kulturgrunnlag
- Råvarene til produktet kjem frå det geografiske området nemnt over
- Primærproduksjon oppfyller krava i KSL
- Råstoff kjem ikkje frå dyr importert til Noreg
- Produksjon er basert på ei helsemessig og etisk grunntenking
- Råvarer som ikkje kan bli skaffa i region er norske, unntatt råvarer som ikkje blir produsert i Noreg
- Produksjon oppfyller alle krava til IK-mat (internkontrollmat)
- Andelseigar har system for reklamasjonshandtering
Utsalsstader
Lurer du på kva butikkar som fører produkt frå Gudbrandsdalsmat eller kva hotell og restaurantar du kan nyte ekte Gudbrandsdalssmak?
Ta kontakt så hjelper vi deg!
Saknar du produkt i ein butikk nær deg?
Tips oss!
Ring: 975 68 805